Data przyjazdu
Data wyjazdu
ilość Gości 2 Dorośli - 0 Dzieci
ilość pokoi
Pokój 1
ilość dorosłych
ilość dzieci
Pokój 2
ilość dorosłych
ilość dzieci
Pokój 3
ilość dorosłych
ilość dzieci
Pokój 4
ilość dorosłych
ilość dzieci
open
all year around

propozycjepobyty

usługi savoy beach

Bibione Thermae

Savoy Beach Hotel & Thermal Spa jest bezpośrednio połączony z Ośrodkiem Termalnym w Bibione

Gourmet

Oto "próbka" przysmaków, jakich możecie skosztować w naszym hotelu z restauracją...

Lounge bar

Aby wpaść na aperytyw, posłuchać muzyki fortepianowej lub po prostu wypić kawę lub rzucić ...

Park z basenami

Letnie królestwo Savoy Beach Hotel to park z basenami wraz ze strefą hydromasażu i relaksu

Beach service

Nowość 2019: Nowy sektor plażowy dla naszych gości

Meeting

Organizacja spotkań w Bibione będzie z pewnością niekwestionowanym sukcesem w Centrum Kongres...

Animacja

(Przybliżony program od połowy czerwca do połowy września)

Sport & Fitness

Hotele Bibione należące do Bike Clubu oferują turystom rowerowym następujące standardowe us...

bibione cieszyć sie plażą Miejsc do odwiedzenia, pogoda i wydarzenia. Odkryj swój cel

Konsultant czasowy
Min. 20 °C  Max. 24 °C
Prognoza
Webcam
Vedi
Nowości i Wydarzenia
Co się dzieje w Bibione
Bibione Beach Fitness 2023
od 22/09/2023 do 24/09/2023
Czytaj wszystko

Home

Savoy jest twój następny cel

Azok számára, akik egy kényelmes és hangulatos szálláshelyet keresnek, ahol pihenéssel tölthetik el az időt, miközben a Bibione Thermae Termálfürdő Komplexum fantasztikus kezelései között válogathatnak, szállodánk jelenti a tökéletes megoldást.
A Bibione Thermae komplexumhoz közvetlenül kapcsolódó, kiváló 5 csillagos szálloda, a Savoy Beach Hotel & Thermal SPA csodálatos tengerparti elhelyezkedéssel, mindössze pár percre a belvárostól, egész évben várja vendégeit az észak-adriai partszakasz híres fürdővárosában.
A termálfürdővel is rendelkező kitűnő venetói szálloda teljes mértékben klimatizált, 8 emeleten 2 lakosztállyal és 146 szobával, ezen belül junior suite szobákkal, 5 lifttel, akadálymentesített környezetben fogadja vendégeit.

Az elegáns és magas fokú kényelmet nyújtó szobákon és lakosztályokon felül, a szálloda minden egyes szobához biztosít parkolóhelyet, a hotel alatt található kétszintes mélygarázsban, valamint motorbicikli tárolóval is rendelkezik. A tágas, elegáns és gondosan berendezett közösségi terek és az itt elérhető szolgáltatások sorában található a recepció, ahol a szálloda mindig udvarias és segítőkész személyzete teljesíti a vendégek kívánságait, a lobby, a bár, az olvasóterem, valamint az óriásképernyős tv, az internet pont és a Wi-Fi elérhetőség.

Az épületen kívül található kellemes kültéri lounge az itt kialakított dohányzásra kijelölt hellyel, a medence park, a csodálatos nyári napozóterasz a bárral és a büfével, valamint a privát strand teszik tökéletessé, a turisták körében nemzetközi szinten is oly népszerű, spa részleggel is rendelkező venetói szálloda kínálatát.

A Bibione Thermae Termálfürdő Komplexum és a hotel együttese egy igazi relaxációs oázist alkot, mindössze pár lépésre a tengertől, egy különös gonddal ápolt, sokszínű növényekben és virágokban gazdag, kert ölelésében és a fürdőhelyre oly jellemző, buján zöldellő fenyőerdő árnyékában.
Fedezd fel azonnal szállodánkat, ahol a vendégszeretet, az udvarias kiszolgálás és a hatékonyság együttes jelenléte a biztosíték arra, hogy itt tartózkodásod a wellness és a legmagasabb szintű ellátás jegyében teljen és mindez kitűnő ár-érték aránnyal.

Odkryj świat europy tourist group &
 Europa Tourist Group © 2008 - 2023 | P.IVA 00880040274 -  Savoy Beach Hotel & Thermal SPA Corso Europa, 51 - 30028 Bibione (Ve) Italy | +39 0431 430144
Credits