datum příjezdu
datum odjezdu
počet hostů 2 dospělí - 0 děti
počet pokojů
pokoj 1
počet dospělých
počet dětí
pokoj 2
počet dospělých
počet dětí
pokoj 3
počet dospělých
počet dětí
pokoj 4
počet dospělých
počet dětí
open
all year around

Bibione Thermae

Proč nevyužít dovolenou na pláži k tomu, abyste se dostali zpět do formy díky procedurám v Bibione Thermae, wellness centru s lázněmi Bibione?
Savoy Beach Hotel & Thermal Spa je přímo spojen s lázněmi Bibione Thermae, jedním z nejvyhlášenějších wellness center v regionu Veneto, pohodlným vyhřívaným podzemním tunelem, kterým se dostanete k bazénům nebo do moderních lázní již zabaleni do měkkého županu.

Bibione Thermae nabízí lázeňské procedury, nejmodernější centrum krásy, park s více než 1200 m2 velkých termálních bazénů, vířivek a vodních her, vnitřní bazény, wellness zónu, solárium a prostory pro občerstvení.

BIBIONE THERMAE TERMÁLKÖZPONT

A Bibione Terme gyógyfürdőben a szakértő és képzett személyzetnek köszönhetően, akik képesek lesznek meghatározni a megfelelő gyógymódokat és kezeléseket az Ön egészségügyi problémáira és jólétére.
A Bibione termálvizének tulajdonságait és a létesítményben alkalmazott kúrák hatékonyságát az Egészségügyi Minisztérium is elismeri, így ez a kiváló létesítmény Veneto legjobb gyógyfürdői közé tartozik.

A Bibione Thermae amellett, hogy együttműködik a Nemzeti Egészségügyi Rendszerrel, Európa-szerte koordinál az egészségügyi rendszerekkel, például a Krankenkasse-val, így a külföldiek is elismerhetik a saját országukban végzett kezelések költségeit.

Az elérhető gyógykezelések a következők: inhalációs kúrák, iszapbalneoterápia, grottoterápia, masszázsterápia, fiziokinéziterápia, hidrokinéziterápia, érrendszeri rehabilitáció, orvosi vizsgálatok és diagnosztikai tesztek.

Wellness csomagok és gyógykezelések a www.bibioneterme.it weboldalon találhatók.

WELLNESS TERÜLET

A Bibione Thermae 400 m2-es wellnessrészlegében szaunák, törökfürdő, illóolajos aufguss, hipersóleumos fürdő, érzelmi zuhany és polárium található.
A vendégek wellness-utazásának kísérésére számos előre összeállított vagy à la carte kóstolóprogram áll rendelkezésre, amelyeket személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően alakítanak ki: tápláló, lecsapoló, simító pakolásokból, bőrradírokból, agyagozásból és sok másból állnak.

SPA

A Bibione Thermae SPA modern és innovatív, és ötvözi az esztétika és az egész struktúra dizájnjának élvezetét a wellness kezelések által közvetített öröm és jólét állapotával, felerősítve azok hatását.
Egy fényben gazdag, a legapróbb részletekig gondozott, de minimalista és alapvetőnek tűnő tér, amely ideális minden egyes vendég fogadására és megnyugtatására.

A csodálatos természeti környezet, amelyben a SPA található, a tengerre néz, homokdűnékkel és buja fenyőerdővel, teljes harmóniában van az egész épülettel, illatokkal, színekkel és sugallatokkal, és segít a test és a lélek regenerálásában.

Mindennek középpontjában a vendég áll, akit tapasztalt és képzett személyzet gondoz és kényeztet egy egyedülálló és exkluzív térben.
Szintén egyedülállóak a termál környezetben történő kezelésekhez használt vadonatúj termékek: a különleges textúrájú termékek tökéletesen alkalmasak a tengeri és termál környezet által kiváltott intenzív érzelmek közvetítésére.


A Savoy Beach Hotel vendégeinek fenntartott előnyök

A nemzetközi szinten is kiváló wellness-központként Veneto tartományban elismert Bibione spa igazán kihagyhatatlan lehetőségeket kínál az egészség és a szépség érdekében.
Igazán érdekes lehetőség mindazok számára, akik minden évszakban regeneráló nyaralásra vágynak!

A Bibione SPA-val rendelkező szállodánk minden vendége az Europa Cardnak köszönhetően 10% kedvezményt kap a medencék és a wellness részleg belépőjegyeire, a szépségkezelésekre, a fizetős terápiákra és a SPA termékekre.

2023.09.30-tól 2024.05.18-ig a termálmedencékbe való belépést mindig tartalmazza az ár (kivéve kedden és 12.25-én).
Ezen kívül a wellnessrészlegbe való belépést is tartalmazza a minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén.

 

Bibione Spa nyitvatartási ideje.ďalší komfort ktorý by ťa mohol zaujímať

Gourmet

A zde mate malou “ochutnavku” z lahudek, kterou nabizime v nasem hotelu s restauraci ...

Vodni park

Relax u bazénu v našem hotelu v Bibione

Beach service

Novinka 2019: Nový plážový sektor pro naše hosty

Meeting

Organizace konference v Bibione ve vlastnim kongresovem centru hotelu Savoy Beach je jeho dalsi u...

Animace

(Predbezny program, od poloviny cervna do poloviny zari)

Sport & Fitness

The Bibione hotels part of the Bike Club offer bicycle tourists the following standard services
objevuj svět europa tourist group &
 Europa Tourist Group © 2008 - 2024 | P.IVA 00880040274 -  Savoy Beach Hotel & Thermal SPA Corso Europa, 51 - 30028 Bibione (Ve) Italy | +39 0431 430144
Credits